Natiunea MMA

Inca unul dintre greii Strikeforce trece in barca mult mai mare si mai bogata a UFC
29/12/2011

Dupa ce divizia grea a Strikeforce a fost efectiv desfiintata in urma declaratiilor directorului executiv al organizatiei, Scott Coker, inca unul dintre talentatii grei pe care ii avea sub contract trece in randul luptatorilor promotiei mama, UFC.

Neinvinsul Shane del Rosario a semnat cu gigantul nord-american si va intra intr-o divizie plina de superstaruri ale lumii MMA. El ii urmeaza astfel pe Alistair Overeem, Fabricio Werdum si Chad Griggs in Octogon. Managerul sau, Jason House de la Iridium Sports Agency, a facut publica stirea pe contul sau de Twitter.

Nu sunt cunoscute momentul sau oponentul din debutul sau sub bannerul UFC. Del Rosario a luptat ultima data in februarie, cand l-a invins prin armbar pe Lavar Johnson. El trebuia sa lupte cu un alt sportiv neinvins in cariera profesionista de MMA, Daniel Cormer in gala Strikeforce "Overeem vs Werdum", dar un accident de masina i-a provocat probleme la coloana vertebrala si a fost nevoit sa se retraga din acea confruntare.

El si-a invins toti adversarii de pana acum inainte de expirarea timpului regulamentar, opt prin KO si trei prin submisie. Zece dintre aceste victorii au avut loc chiar in prima runda.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA