Natiunea MMA

Inca unul dintre campionii RXF semneaza un contract de parteneriat cu ARMURA
12/11/2015Mike "Hawaii" Brightmon Jr este campionul categoriei -77kg a celei mai in voga organizatii de MMA profesionist din Romania, si totodata una dintre cele mai active din sud-estul europei, Real Xtreme Fighting. Un luptator dominant cu o tehnica foarte buna atat in stand-up cat si la sol, el se pregatestes la Absoluto Fighting Center din Bucuresti, sub coordonarea lui Tudor Mihaita.

Cu un palmares bun de 14 victorii si 7 infrangeri in cariera profesionista, Mike are la activ o serie de reusite in fata unor luptatori cunoscuti din tara noastra, printre care se numara Andrei Vasinca, Catalin Miron sau Flavius Predoi.ARMURA a semnat recent un contract de parteneriat cu sportivul de origine americana, care ii va reprezenta in galele importanta la care va participa de acum inainte.

El se adauga astfel unei liste tot mai extinse de luptatori de top, alaturi de singura campioana din istoria RXF, Cristina Stanciu, de fostul detinator al centurii Ciprian Chiru si de un alt sportiv al RXF, Mezei Alexandru de la Gladiators Gym Deva. Este o continuare a politicii brandului romanesc de sprijinire a luptatorilor romani de cel mai inalt nivel din artele martiale moderne in general si din MMA in special.

Echipa ARMURAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA