Natiunea MMA

Inca un wrestler profesionist intra in lumea mare a MMA-ului
09/12/2014CM Punk tocmai a semnat cu cei de la UFC.

Aceasta informatie nu face parte din rutina zilnica a site-urilor de MMA in incercarea acestora de a-si inmulti numarul de vizitatori. Este cat se poate de adevarat. Il vom vedea pe CM Punk (al carui nume real este Phil Brooks), in Octagon in viitor.

Punk a fost prezent la conferinta de presa a UFC 181 pentru a face anuntul, intr-un interviu cu Joe Rogan. El a declarat ca ar lupta la categoria mijlocie sau semimijlocie, desi nu a dezvaluit pentru care din cele doua divizii de greutate s-a antrenat. Momentan el se pregateste alaturi de Rener si Ryon Gracie. Debutul in Octagon va fi in 2015.

A spune ca acest anunt nu are o mare importanta este ca si cum am subestima faptul ca Dana White are o problema cu injuraturile. Este ceva cu adevarat important. Cat de important? Probabil nu la fel de important precum Brock Lesnar, dar cu siguranta este vedeta de care are nevoie UFC dupa perioada Lesnar si GSP.

Avand 36 de ani si fara trecut atletic competitiv (statutul sau de amator BJJ neavand valoare) sansele lui Punk de a reusi in MMA sunt indoielnice. Cu toate acestea, prezenta lui Punk pe lista va creste numarul de bilete vandute pentru UFC, chiar daca meritul lui ca si luptator este inexistent.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA