Natiunea MMA

Inca un sportiv roman are succes in Marea Britanie: Ionel Levitchi - invingator la FURY 8 MMA
20/06/2013Ionel Levitchi nascut la Radauti-Romania, pe data de 17.08.87. Ionel , poreclit de prieteni "Rayko" pleaca in UK, se stabileste la Londra si incepe sa se antreneze, manat de spiritul razboinic din el la MMA Clicinc in Romford. Aici se imprieteneste cu un alt sportiv Marius Bogdan si decid sa inceapa mai serios pregatirea.

"Calea" (BU DO) le indruma pasii spre Ministry Of Martial Arts, unde antrenorul Horia Radulescu incepe cu ei pregatirea, intarind astfel "legiunea a 10 Romania" si completand lotul format din: Valentino Petrescu, Constantin Pasniciuc, Ion Pascu, Corneliu Rus, Mihai Barbu, Alex Ciolac, Danut Lupu si Marian Rusu.

Pe data de 15.06 2013 in Londra, organizat sub patronajul UCMMA s-a desfasurat o gala de scouting  Furry MMA 8, la care a participat si sportivul de Ministry of Martial Arts, Rayko Levitchi luptand impotriva reprezentantului gazdelor, englezul Jason Black.Meciul s-a desfasurat pe durata a 3 reprize, in care romanul a condus ostilitatile si a lovit mult in picioare, in timp ce englezul incerca sa duca lupta la sol. In parter, Rayko a fost de asemenea dominant, reusind sa controleze actiunile lui Black si incercand chiar o finalizare prin armbar, cu care englezul a avut ceva de furca pana a reusit sa scape.

In final deciazia nu putea sa fie decat una singura, Rayko Levitchi invingator prin decizie unanima, inca un roman ce ne face cinste.Pana la urmatorul meci, stati aproape de Natiunea MMA si Hai Romania!

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA