Natiunea MMA

Inca un luptator de MMA isi pierde viata intr-o maniera deplorabila
06/04/2011

Sergio Salcido Luna a fost un alt luptator care incerca sa isi castige dreptul la o viata mai buna prin munca grea si cinstita. Pe langa activitatea competitionala, Luna, poreclit "Suave" in sportul pe care l-a iubit atat de mult, lucra la o companie de bauturi din San Diego. In jurul orei 3 din ziua de luni dimineata, sportivul mergea spre munca cand un personaj necunoscut a deschis focul asupra lui si a colegului sau Kevin Joel Romero, in apropierea punctului de trecere a frontierei de la San Ysidro. Ambii au fost ucisi pe loc.

Cei doi erau pe punctul de a trece granita in Statele Unite cand au fost surprinsi de atacul aparent neprovocat. Ei locuiau in Mexic dar lucrau in Statele Unite, pentru a economisi banii pentru chirie.

Procurorul districtual din Baja, California, Rommel Moreno Manjarrez a declarat pentru reporteri ca exista posibilitatea ca incidentul sa fi fost legat de droguri, pentru ca una dintre victime "avea asupra lui un mic pachetel cu substante interzise".

Luptator de categoriei semi-mijlocie, Luna avea acum la activ 5 confruntari profesioniste, dintre care cele mai importante au fost impotriva fostului luptator al World Extreme Cagefighting, Poppies Martinez, si a fostului participant la The Ultimate Fighter, Sako Chivitchian. Conform ziarului The Union Tribune, el se pregatea pentru o noua lupta in iunie.

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA