Natiunea MMA

Inca un luptator Golden Glory, Siyar Bahadurzada, semneaza cu UFC
02/10/2011Siyar ne-a "amenintat" cu asta de ceva vreme, iar acum inevitabilul s-a produs.

Siyar Bahadurzada, luptator de categorie semi-mijlocie al organizatiei Golden Glory din Olanda, a semnat un contract pentru mai multe lupte cu cea mai mare promotie de MMA a lumii, UFC. Evenimentul a fost confirmat chiar de sportiv, pe contul sau de Twitter.

"Am semnat cu UFC! Sunt foarte bucuros sa fac parte din UFC si sa imi testez capacitatile in fata creme de la crem din MMA. Vreau sa multumesc UFC si lui Dana White pentru aceasta sansa. Am sa cutremur din temelii divizia semi-mijlocie. Vreau sa adresez si multumiri speciale echipei mele, Golden Glory!" a scris el.

Bahadurzada e prezent acum pe Spike TV in echipa de antrenori a lui Jason "Mayhem" Miller din cadrul Sezonului 14 al The Ultimate Fighter.

Veteran al Sengoku, Bahadurzada cere de mult timp sansa de a intra in lumea mare a MMA-ului, si se pare ca el semnase un contract cu Strikeforce inainte ca intelegerea sa fie revocata atunci cand oficialii promotiei americane nu si-au pus semnatura pe acelasi contract.

La baza acestei stari de fapt pare sa fi stat insa neintelegerile contractuale dintre UFC, sora mai mare a Strikeforce si echipa de management a lui Bahadurzada de la Golden Glory.

Golden Glory a reusit intre timp sa indrepte relatia cu UFC, iar acest lucru a dus la semnarea unor noi contract pentru luptatorii lor. Alistair Overeem a fost primul - desi mai apoi el a plecat din Golden Glory - iar Jon Olav Einemo a fost cel de-al doilea. Bahadurzada completeaza trioul.

Inca nu exista o data fixa sau un oponent desemnat oficial pentru debutul lui Siyar in UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA