Natiunea MMA

Inca un kickboxer european de top merge sa se antreneze in America
01/08/2013


Am discutat recent despre modul in care GLORY isi ajuta luptatorii sa isi gaseasca sali de antrenament in America, la fel si despre posibilitatea unor sali importante din Europa de a se reloca pe piata americana si despre strategia oamenilor lui Bas Boon de a se focaliza pe mult mai bogata piata nord-americana. Stiam deja ca Murthel Groenhart se antreneaza in US alaturi de Blackzilians, unde ii are alaturi pe Tyrone Spong sau Alistair Overeem, iar acum am aflat ca Gokhan Saki a inceput de asemenea aceste antrenamente.

Turcul e considerat al doilea kickboxer de categorie grea din lume, dupa ce a reusit sa il faca KO pe Daniel Ghita chiar la el acasa, in Istambul. Odata cu anuntata retragere a lui Schilt din activitate, e posibil ca Saki sa devina numarul 1 mondial chiar fara lupta.

Desi nu sunt inca confirmate oficial, exista zvonuri ca in gala cu numarul 11 din istoria promotiei GLORY, el sa ii acorde revansa conationalului nostru, Daniel.

Blackzilians Team din Florida pare sa fie destinatia preferata a multor kickboxeri din Europa, iar lista acestora poate sa creasca in continuare.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA