Natiunea MMA

Inca un important luptator japonez de MMA semneaza cu promotia americana UFC
11/12/2010

Dupa ce ieri anuntam plecarea lui Michihiro Omigawa in America, pentru a lupta sub bannerul UFC, astazi avem inca un semn al decaderii MMA-ului japonez si a problemelor financiare cu care se confrunta cel mai mare promotor din tara soarelui rasare, Fighting and Entertainment Group.

Dana White a anuntat astazi, prin intermediul contului sau de Twitter, ca Norifumi "Kid" Yamamoto a semnat un contract de colaborare cu promotia americana.

Dupa ce anterior concurase pentru DREAM si K-1, cele doua promotii ale FEG, Norifumi pleaca acum sa isi incerce puterile in cea mai importanta organizatie de MMA din lume, Unlimited Fighting Championship.

Nu se cunosc inca detalii legate de momentul in care acesta isi va face debutul pe continentul nord-american, dar aceasa este cu siguranta o alta mutare strategica a UFC de a intari noile divizii de greutate pe care urmeaza sa le absoarba din World Extreme Cagefighting, dupa ultima gala a acestei sore mai mici.

Victor Corobea
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA