Natiunea MMA

Inca un eveniment de succes al Federatiei Romane de Krav Maga Kapap Defensystems
19/12/2011

În acest week-end Federaţia Română de Krav Maga Kapap Defensystem (F.R.K.M.K.D.) a reunit în acelaşi eveniment sportiv Campionatul Naţional de Stick-Fight competiţie pentru copii, juniori şi seniori, precum şi Cupa României la Kick-boxing, competiţie pentru juniori şi seniori.

CAMPIONATUL NAŢIONAL LA STICK FIGHT s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi înălţime, respectând regulamentul specific competiţiilor de stick-fight. Copii,juniorii si seniorii au dat dovada de mult dinamism in fiecare dintre meciurile disputate. Suntem multumiti de amploarea pe care o ia acest stil de lupta tinand cont ca stick-fight-ul este unica artă marțială inventată de un român, shihan VASILE NIȚĂ, președintele F.R.K.M.K.D.

CUPA ROMÂNIEI DE KICK BOXING s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi greutate, respectând regulile competiţionale pentru amatori (protecție dentară, genitală, tibiere cu metatarsiene, cască, mănuși box -10 oz și fără lovituri de genunchi).

Cupa României la Kick-boxing constituie un preambul al Galelor SHARKS FIGHT CHAMPIONSHIP organizate de aceeași echipă care a sprijinit F.R.K.M.K.D. în organizarea evenimentului din 17-18 decembrie 2011.

Cu sprijinul vicepreședintelui F.R.K.M.K.D., sensei MARIUS V. NIȚĂ, semifinaliştilor acestui eveniment li se oferă şansa participării la Gala SHARKS FIGHT CHAMPIONSHIP care va avea loc în luna martie 2012, la Bucureşti.

Felicitam cluburile participante la acest eveniment si antrenorilor acestora pentru conduita si prestatia sportivilor acestora la ambele probe.

Acestea sunt :

-C.S Steaua Wushu
-C.S.A.M Hanshi Bucuresti (sectia Kick Boxing)
-Dinamovisti Fight Club
-C.S.A.M Hanshi Bucuresti (sectia Stick Fight Styles)
-Kumite Dojo
-C.S.A.M Hanshi Bucuresti (sectia Krav Maga)
-Keru Kento Constanta
-C.S.A.M Hanshi Bucuresti (sectia Karate)
-Tamashyi Timisoara
-C.S.A.M Hanshi Bucuresti (sectia Taekwondo)

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA