Natiunea MMA

Inca un concurs cu premii in echipamente profesionale de lupta ARMURA
12/06/2012

Nu stim daca ai in dulap deja vre-un produs ARMURA, dar daca nu, cel mai activ brand de echipamente profesionale de lupta de pe piata romaneasca iti ofera sansa sa ni te alaturi in (tot mai marea) comunitatea a proprietarilor unui astfel de produs.

Intra pe pagina de Facebook a Natiunii MMA, cauta bannerul dedicat acestui concurs, distribuie-l pe peretele tau si cere-le prietenilor o mana de ajutor - a se citi un "Like" - pentru a dovedi ca esti unul dintre sustinatorii brandului ARMURA. Ah, da, si inca o chestie. Avem nevoie si de "Like"-ul tau la pagina ARMURA.

Si pentru ca ne place sa facem lucrurile putin mai diferit decat altii, am decis sa acordam nu unul, nu trei, ci doua premii celor care aduna cat mai multe aprecieri la bannerul concursului.

Premiile? O pereche de manusi de box din piele de vaca de inalta calitate, si o pereche de tibiere de tibiere full-contact. Si crede-ne pe cuvant, nu ai sa fi dezamagit de ele :)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA