Natiunea MMA

Inca trei lupte adaugate la fight-cardul ONE FC: Kojima vs. Leone in Jakarta
25/07/2013ONE Fighting Championship se intoarce in Indonezia vineri, 13 Septembrie, avand 3 noi confruntari adaugate. Bashir Ahmad e pregatit sa il infrunte pe Bruno Pucci, campion mondial No-gi si detinator al centurii negre la Jiu-Jitsu Brazilian. De asemenea Vincent Latoel va avea debutul in ONE FC avandu-l ca oponent pe Willy Ni la categoria usoara. Iar campionul indonezian Brianata Rosadhi il va infrunta pe Raymond Tan.

CEO-ul ONE Fighting Championship Victor Cui a declarat urmatoarele: “ONE FC va avea loc in Jakarta in 13 Septembrie, avand un fight-card senzational, care va bucura fanii. Bruno Pucci si Bashir Ahmad sunt doi dintre cei mai buni luptatori de la categoria pana ai Asiei, iar intalnirea lor va fi plina de actiune. La fel va fi si intalnirea dintre Vincent Latotel si Brianata Rosadhi, care sunt nerabdatori sa ofere fanilor momente de neuitat. ”

Biletele pentru ONE FC: KOJIMA VS LEONE sunt de vanzare pe Kiostix (www.kiostix.com). Acestea incep cu preturi de 2.500.000 IDR pentru VVIP si personalitati, coborand pana la 250.000 IDR.

Fanii din Asia pot vedea actiunea live pe STAR Sports. Restul doritorilor pot sa o urmareasca online pe www.onefc.livesport.tv. Primele 4 lupte vor putea fi vizionate in mod gratuit, iar main-eventul va fi disponibil la doar 9.99$.

Bashir Ahmad este unul dintre cei mai buni luptatori din Pakistan. El a fost de neinvins in cariera sa profesionala, ultima victorie fiind asupra lui Shannon Wiratchai.

De cand a trecut la artele martiale mixte, Bruno Pucci a avut doua victorii impresionante prin submisie. Acum se antreneaza cu Evolve MMA alaturi de campioni mondiali din Muay Thai, Box si BJJ, dorind sa se remarce pe scena asiatica a MMA-ului.

Vincent Latoel are peste 30 de lupte la activ, iar in Asia va avea prima competitie in cadrul acestui eveniment. Este nerabdator sa isi bucure fanii cu o victorie.

Willy Ni este un veteran Shooto din Olanda, care i-a infruntat pe cei mai buni din Europa de la categoria usoara, incluzandu-I pe britanicul Dan Hardy. Timp de 4 ani nu a avut nicio activitate, iar acum vrea sa-si demonstreze ca poate infrange un oponent experimentat.

Brianata Rosadhi il va inlocui pe Stefer Rahardian, care e accidentat, in confruntarea cu Raymond Tan. Rosadhi este un campion Wushu, care isi va folosi toate atuurile pentru a castiga aceasta lupta.

Raymond Tan este membru fondator Penang Top Peam, fiind clasat ca unul dintre cei mai buni luptatori de la categoria cocos din Malaezia. Initial a inceput sa se antreneze in Taekwondo, iar odata cu inaintarea in varsta a trecut la MMA.  

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA