Natiunea MMA

Inca o victorie pentru Rolles Gracie, la Urban Conflict Championship 4
12/05/2011

Aplicand o sugrumare pe care pretinde ca o imbunatateste tot timpul, Rolles Gracie a castigat al patrulea sau meci in cadrul Urban Conflict Championships (UCC 4). Gracie a raspuns dupa meci intrebarilor reporterului Graciemag.com:

 GracieMag: Ti-ai facut revenirea in MMA cu o victorie rapida la UCC 4 impotriva lui Braden Bice. Ce submisie ai folosit?

 Rolles Gracie: Ceva clasic dar cu un suflu nou. A fost un triunghi cu bratele clasic pe care am incercat sa-l imbunatatesc. Am incercat sa-l inchid din toate pozitiile si in fiecare mod.

 GM: Gregor (nota redactiei: Gregor Gracie) s-a antrenat din greu in MMA, si pe langa asta a fost excursia din Costa Rica cu bine-venitele sesiuni de antrenament alaturi de el, Rilion, Roger, Kyra si Igor. Ai spune ca erai in forma ta maxima cand ai revenit in ring?

 RG: Nu sunt doar eu si Gregor, si Igor va avea o lupta in curand. A fost un moment cu adevarat bun pentru mine si excursia din Costa Rica a contribuit decisiv; am fost aproapte de rudele mele si de oamenii care imi doresc numai lucruri bune. Si am avut parte de asta nu doar in Costa Rica, dar pe tot parcursul pregatirii mele pentru meci. Echipa noastra este cu adevarat unita si acum avem si in New York conditii de lucru profesionale, inclusiv un octogon - lucru de care ne era dor.

 GM: Cum folosesti infrangerea din UFC pentru a te ajuta din punct de vedere psihic in acest moment? Pur si simplu ai ignorat-o sau ai folosit-o pentru a te motiva?

 RG: Tot timpul mi-a fost greu, dar sunt mai puternic. Stiu cine sunt si ce potential am. Acea infrangere nu a fost nimic mai mult decat un accident si o invatatura; cu siguranta sunt un luptator mai bun si mai experimentat acum. Am luat-o doar ca pe o alta pagina intoarsa in cariera mea, nu puteam lasa asta sa-mi influenteze aceasta lupta.

 GM: Cum merg lucrurile la academie acum? Ai de gand sa-ti imparti timpul intre sala ta si cariera de luptator?

 RG: Lucrurile la academie merg bine; am multa sustinere din partea elevilor, care si-au facut aparitia in numar mare la gala. Astea sunt pasiunile mele: cariera de antrenor si cea de luptator. Avem o echipa buna si imi pot permite luxul de a ma antrena cand vreau, deoarece avem profesori buni care imi pot tine locul. De asemenea cred ca luptele mele ajuta academia sa progreseze.

 GM: Ai fost lovit de un val de adrenalina in acea lupta din octogon - ceva ce se intampla in jiu-jitsu chiar si la antrenamente. Cum reusesti sa iti pastrezi calmul acum?
 RG: Sunt un tip calm, dar pentru aceasta lupta nu am ingaduit nici o energie negativa in preajma mea. Am fost puternic si am avut mintea limpede, concentrat doar pe obiectiv: victoria. Stiam ca mi-am facut temele. In cazul asta este greu sa nu iti pierzi concentrarea si calmul.

 GM: Care este urmatorul tau obiectiv?
 RG: Imi doresc sa continui sa lupt; deja imi bat la cap managerul sa imi gaseasca o noua lupta. Vreau sa ma mai bat o data pana in iulie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA