Natiunea MMA

Inca o lupta pentru titlu la Varsovia
29/03/2017


  Campionul categoriei usoara in KSW, Mateusz Gamrot, isi va apara a doua oara centura impotriva veteranului UFC, Norman Parke, a anuntat, oficial, conducerea promotorului polonez. Este al cincilea meci pentru titlu parafat in cadrul reuniunii KSW din luna mai, de la Varsovia.
  “Gamer” este invincibil in cele 12 partide sustinute la profesionisti. Favoritul publicului s-a impus in mai mult de jumatate din intalniri prin KO sau submisie. Ultima isprava dateaza din octombrie anul trecut, cand polonezul de 26 de ani l-a invins pe Renato Gabriel Gomes.
  De partea cealalta, mult mai experimentatul nord-irlandez Norman Parke se afla in fata debutului in KSW. “Stormin” are un palmares de invidiat: 23 de succese- 5 infrangeri- o remiza. El a incetat colaborarea cu UFC in februarie 2016  dupa ce a pierdut trei din ultimele dueluri din Octogon, dar s-a reorientat rapid. Acum, luptatorul de 30 de ani vine dupa doua victorii consecutive, ultima obtinuta chiar luna trecuta in fata lui Paul Redmond.
  Capul de afis al galei din “Colosseum” este confruntarea dintre campionul categoriei mijlocii, Mamed Khalidov, si detinatorul centurii la semimijlocie, Borys Mankowski. Intr-un alt meci foarte interesant, liderul “greilor” din circuit, Fernando Rodrigues Jr., isi va apara centura in fata lui Marcin Rozalski.
  Pe afis mai apar sportivi celebri nu doar in lumea artelor martiale mixte precum Mariusz Puzdianowski, fost laureat al concursului “Cel mai puternic om din lume”, si ex-medialiatul cu bronz la lupte in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra (2012), Damian Janikowski.
  Si Romania va fi reprezentata in reuniunea de la Varsovia. Diana Belbita o va infrunta pe brazilianca Ariane Lipski intr-un meci pentru centura la categoria musca.
  Si, ca fapt divers, jumatate din cele 60.000 de bilete au fost vandute deja iar organizatorii spera ca arena “Colosseum-ului” va fi arhiplina la gala din 27 mai.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA