Natiunea MMA

Inca doua meciuri tari la gala RIZIN de Anul Nou
02/11/2016  Promotorul japonez de MMA a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a parafat inca doua confruntari de marca pentru evenimentul ce va avea loc la trecerea dintre ani. Intr-unul din ele, neinvinsul Kron Gracie da piept, la categoria pana, cu veteranul Tatsuya "Concasor" Kawajiri, in timp ce, in celalalt, Charles "Krazy Horse" Bennett ii ofera revansa lui Minoru "Filip" Kimura pe care tocmai l-a invins, acum doua luni, la Saitama.
  In varsta de 28 de ani, Kron, fiul legendarului Rickson si nepotul maestrului Helio Gracie, vine dupa un succes spectaculos in prima runda a meciului cu niponul Hideo Tokoro. Practic, brazilianul, detinator al centurii negre in judo si jiu-jitsu, se afla la inceputurile carierei sale in MMA, disputand pana acum doar trei partide.
  Proximul sau adversar, Tatsuya Kawajiri este mult mai experimentat. Palmaresul sau cuprinde 35 de victorii si 10 infrangeri, multe in cadrul UFC, de care s-a despartit recent pentru a semna cu RIZIN. “Crusher” a pierdut ambele dispute din acest an, inclinandu-se in fata lui Dennis Bermudez si Cub Swanson.
  Cat priveste meciul dintre Bennett si Kimura, cei doi tocmai s-au luptat la Saitama, americanul impunandu-se printr-un spectaculos si foarte rapid KO la pumni. Doar 7 secunde i-au fost necesare lui “Krazy Horse” pentru a avea castig de cauza in fata mai tanarului sau oponent. Brazilianul Kimura are numai 23 de ani, fiind abia la a doua partida de MMA. In schimb, sportivul lui Fighting Kairos este arhicunoscut in kickbox, unde a adunat 21 de victorii in cele 28 de partide in care a fost angrenat.
  Surprizele RIZIN vor continua sa apara zilele care vin.
 Seful promotorului japonez, Nobuyuki Sakakibara a declarat ca sferturile de finala vor fi stabilite saptamana viitoare, urmand sa aiba loc in 29 decembrie.
 Semifinalele si finala RIZIN World Grand Prix se vor desfasura in ultima zi a anului, la Saitama Super Arena.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA