Natiunea MMA

Inca 12 cluburi au confirmat prezenta la Cupa ARMURA la Kickbox
12/10/2016  Intrecerea din week-end suscita un interes deosebit in randul practicantilor de sporturi de contact din intreaga tara.
  Luptatori de la cluburi din mai multe judete si-au anuntat prezenta la editia a III-a a Cupei ARMURA, gazduita de Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, in zilele de 15 si 16 octombrie.
  Astfel, municipiul Baia Mare inscrie in competitie 15 sportivi, 11 legitimati la clubul Gladiators iar ceilalti 4 la o alta grupare maramureseana, Wing Chun.
  Scorpions Harlau vine, la randul sau, cu 9 luptatori, Korond Fight Team cu 7, Kami Bucuresti aduce 3 kickboxeri, iar Enjoy Fitness Brasov, Thai Shin Do Gym Urlati si Ex-stream Gym Gura Humorului cate 2.
  Judetul Mures va fi reprezentat, printre altii, si de Tigers Sovata, care angreneaza in dispute 10 copii si juniori, respectiv, Body Factory Kickboxing Tirgu-Mures- 4.
  Cupa ARMURA 2016 la Kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
  La fel ca in anii trecuti, competitia de la Tirgu-Mures se adreseaza atat copiilor si juniorilor mici, care vor lupta in regim Kick light pe tatami, cat si juniorilor mari si seniorilor, care se vor intrece in ring dupa regulile K-1.
  Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 si la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA