Natiunea MMA

In stilul sau caracteristic, Nick Diaz nu se prezinta la antrenamentele de dinaintea UFC 158
14/03/2013

Cand a venit momentul ca Nick Diaz sa participe la sesiunea de antrenamente deschise pentru presa si fani din Montreal de miercuri, inainte de evenimentul UFC 158, Octogonul a fost gol. Contestatarul titlului de la categroia semimijlocie nu s-a prezentat.

Staff-ul lui Diaz a declarat pentru MMAWeekly.com ca oficialii UFC stiau ca acesta nu se va prezenta.

Managerul lui, Cesar Gracie, a postat pe Tweeter ca “noi l-am intrebat de Dana White daca putem reprograma antrenamentul. Nick vrea sa fie in cea mai buna forma pentru aceasta lupta”.

Nu este prima data cand Diaz nu s-a prezentat la obligatiile pentru presa. Cand a avut prima confruntare cu Georges St-Pierre in UFC 137, acesta nu s-a prezentat la 2 conferinte de presa si la cateva lupte.

White a fost aproape de a-l impiedica pe Diaz sa lupte in UFC 158 din cauza neprezentarii. O discutie intre avocatul lui Nick Diaz si presedintele UFC a indreptat situatia fiind indeplinite obligatiile catre “Countdown to UFC 158”.

In timpul unei aparitii in show-ul lui Jim Rome de la un post de radio, White a facut urmatorul comentariu: “Daca nu va aparea maine la conferinta de presa nu va fi bine. Nu stiu ce voi face, sau ce voi spune, dar de acum va pot spune ca nu va fi bine.”

“Daca va castiga titlul va trebui sa vina la Vegas, si sa avem o conversatie. Am mai facut asta cand si-a semnat noul contract, dar acum va trebui sa-i spun: “Daca vei mai rata ceva, iti voi lua titlul”, a adugat presedintele UFC. “Nu stiu ce as mai putea face. Chiar nu stiu ce as mai putea face”.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA