Natiunea MMA

Imprevizibilul Roy Nelson revine in cusca
15/03/2017  Roy Nelson il va intalni pe Alexander Volkov intr-una dintre cele mai asteptate partide ale galei UFC pe Fox 24 din 15 aprilie. Confruntarea a fost deja confirmata de oficialii Ultimate Fighting Championship.
  Veteranul de 40 de ani nu a mai luptat din septembrie anul trecut. Atunci, “Big Country” l-a batut mai rau decat trebuia pe prietenul sau, Antonio Silva. Dupa ce i-a aplicat acestuia o corectie peste limita, Nelson l-a lovit si pe arbitrul John McCarthy, alegandu-se cu o suspendare de noua luni, redusa intre timp la sase. Detinator al centurii negre in jiu –jitsu brazilian si kung fu, Roy Nelson a strans 22 de victorii in cei aproape 13 ani de cariera. Totusi, din 2013 incoace, a castigat doar patru din cele 10 meciuri disputate.
  In schimb, Alexander Volkov (27 de succese- 6 infrangeri) cunoaste un trend ascendent. Celebru din circuitele Bellator si M1, rusul s-a impus in ultimele trei intalniri, ultima insemnand si debutul in UFC. In varsta de 28 de ani, “Drago” a trecut, printr-o decizie la limita, de Timothy Johnson in gala din 19 noiembrie 2016, de la Belfast, fiind neinvins din iunie 2015.
  Evenimentul UFC din 15 aprilie va fi gazduit de Sprint Center din Kansas (Missouri, Statele Unite ale Americii) si are cap de afis lupta de la categoria musca dintre Demetrious Johnson si Wilson Reis, in care primul isi pune pentru a zecea oara la bataie titlul mondial.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA