Natiunea MMA

Il paste inchisoarea pe viata
21/03/2017  Jonathan Paul Koppenhaver, alias War Machine, asteapta cu sufletul la gura verdictul judecatorilor din 5 iunie in dosarul in care este acuzat de vatamarea corporala grava a fostei sale iubite si a prietenului acesteia.  El a incercat sa se sinucida la doua luni dupa ce i-a batut crunt pe cei doi, spanzurandu-se cu lenjerie de pat, dar a fost gasit de un gardian si salvat in ultimul moment de la moarte.
  War Machine a fost gasit vinovat de juriul unui district din Las Vegas in 29 din cele 34 de capete de acuzare, inclusiv agresiune sexuala, rapire si constrangere a fostei sale prietene, actrita porno Christy Mack, si a prietenului ei de atunci, Corey Thomas. Totusi, veteranul de 35 de ani a scapat, deocamdata, de o acuzatie grava, si anume tentativa de omor, urmand ca aceasta posibila culpa sa fie judecata in viitorul apropiat.
  Cu aceasta hotarare, luata de jurati in doar doua zile, s-a pus capat unui proces care a durat doua saptamani, War Machine fiind pasibil de pedeapsa cu inchisoarea pe viata fara posibilitate de eliberare conditionata.
  In luna ianuarie a acestui an, Koppenhaver a respins doua propuneri de a sta dupa gratii 16, respectiv, 18 ani, cu conditia sa se declare vinovat. Pe 16 martie insa, avocatul sau a recunoscut vina clientului pe care il apara in 8 capete de acuzare, printre care violenta fizica extrema asupra fostei iubite, alaturi de care a aparut intr-un pictorial incendiar al revistei “Hustler”.
  Avand centura maro in Jiu-Jitsu Brazilian si fiind un adept al Muay Thai-ului, Koppenhaver are la activ 19 victorii, suferind 5 infrangeri in cei 10 ani de cariera. Una dintre luptele sale memorabile (o adevarata varsare de sange) a constituit-o inclestarea de pomina cu Jared Rollins din 8 decembrie 2007, de la Las Vegas, cand War Machine a castigat prin KO finala de la Ultimate Fighter 6. Un prim semn ca omul isi merita porecla.
  Lasand la o parte prestatiile sale din cusca, Jonathan Koppenhaver ramane un personaj controversat al lumii artelor martiale mixte fie si pentru ca, in anii 2009 si 2010, a jucat in 12 filme pentru adulti. Totusi, problema reala o reprezinta desele incalcari ale legii, War Machine fiind de multe ori cercetat pentru bataie, distrugere din culpa sau viol.
  Actualmente, War Machine gestioneaza un blog pe care isi scrie nemultumirile. “In zilele noastre, BARBATII sunt inrobiti mai ceva ca evreii de nazisti si negrii la inceputurile Americii. Si nu exagerez deloc”, e convins Koppenhaver.
  “barbat” adevarat, War Machine va avea timp pentru scris. Chiar prea mult.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA