Natiunea MMA

Ii vrea pe cei mai tari
06/12/2017  Mark Hunt a primit acceptul doctorilor de a reveni in Octogon. Neozeelandezul a acuzat pierderi de memorie si stari de ameteala cu vorbire incoerenta in urma loviturilor primite de-a lungul carierei. Acum insa, medicii au stabilit ca este apt pentru noi provocari.
  Managerul sau, Zen Ginnen, a declarat pentru MMAWeekly ca asteapta anuntul UFC referitor la proxima lupta a celui poreclit “Super Samoan”. Practic, este vorba de un meci al “greilor” in cadrul galei UFC 221, care va avea loc pe 10 februarie 2018, la Perth (Australia), iar Hunt si-a vizat deja un adversar. “Daca se poate, noi l-am vrea acum pe Fabricio Werdum pentru a putea spera intr-un meci de titlu la finele anului viitor, impotriva lui Francis Ngannou”, a afirmat, increzator, Zen Ginnen. De notat ca Hunt a fost spulberat de Werdum cu un KO la pumni si genunchi in gala UFC 180 de acum 3 ani.
  Daca brazilianul Werdum reprezinta un oponent ceva mai accesibil pentru Hunt, tinand cont ca are doar 3 victorii in ultimele 5 partide, camerunezul Ngannou pare, cel putin pentru moment, un adversar mai mult decat redutabil. “The Predator” are la activ o serie de 10 succese, impresionand cu ultimul KO rapid aplicat lui Alistair Overeem.
  Pana la stabilirea unei noi confruntari in cusca, veteranul Hunt, cu o singura victorie in ultimul an si jumatate, mai are ceva de rezolvat cu seful UFC. Hunt l-a acuzat pe Dana White ca s-a razbunat si nu l-a programat in meciul cu Marcin Tybura dupa ce a deschis proces civil in cazul deciziei intoarse in disputa cu Brock Lesnar, depistat pozitiv la clomifen. Daca atunci White a negat ca nu l-a lasat pe Hunt sa se bata, se pare ca de data aceasta va fi mai ingaduitor cu cel care sustine sus si tare: “Daca e sa mor luptandu-ma, asta e.”

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA