Natiunea MMA

Igor Gracie vs John Salgado, adaugata pe Fight Cardul galei Strikeforce din 12 februarie
15/01/2011

Un membru al celebrei familii Gracie va urca in cusca Strikeforce in cadrul galei ce urmeaza sa se desfasoare in New Jersey. Igor Gracie urmeaza sa lupte cu John Salgado pe tabelul preliminar al showului din 12 februarie.

Lupta a fost confirmata pentru MMA Weekly de catre managerul lui Igor, Ali Abdel Aziz de la Dominance MMA.

Gracie, care are un palmares de 2-2 revine in MMA dupa ce in 2010 a luat o pauza din activitatea competitionala. El se pregateste alaturi de Renzo Gracie la Academia acestuia din New York City.

Adversarul sau va fi John Salgado, 4-4-1, care isi va face cu ocazia asta debutul in promotia Strikeforce. Ultima sa lupta a fost o infrangere in fata lui Chris Ligouri in noiembrie 2010, la decizia arbitrilor judecaotri.

Pe tabelul principal al acestei gale urmeaza sa apara primele doua sferturi de finala din cadrul Grand Prixului Categoriei Grele, Fedor Emelianenko vs Antonio Silva, si Andrei Arlovski vs Sergei Kharitonov.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA