Natiunea MMA

IN DIRECT - Catalin Morosanu lupta in seara asta cu Garry Goodridge, la K-1 Scandinavia
27/11/2010

Horia Ciocan

Catalin Morosanu revine in actiune. Departe de Romania, intr-o gala mai putin cunoscuta pe meleagurile noastre, K-1 Scandinavia: "Rumble of the Kings". Oponentul sau este nimeni altcineva decat Garry Goodridge, care cere o revansa cu romanul nostru inca de cand acesta l-a facut sa simta pe pielea lui puterea "Mortii din Carpati".

Suedezii au fost cei care au reusit sa organizeze revansa dintre cei doi, dupa ce Moro l-a invins pe american in K-1 ColliZion din Ploiesti.

In aceeasi gala, Artur Kyshenko incearca sa isi revitalizeze cariera dupa o serie de prestatii mai putin multumitoare din ultima vrema, in fata lui Marcus Oberg, intr-o alta confruntare care merita urmarita indeaproape.

Gala va contine si cateva confruntari de MMA.

-Joakim Engberg vs Ole Laursen (MMA Rules - 3x5 - 75Kg)
-Robert Emerson VS   Per Eklund
-Carlos Prada  VS   Malik Mawlayi
 
Avand in vedere ca nici un post de televiziune din tara nostra nu va transmite acest eveniment, Natiunea MMA a gasit pentru dumneavoastra un link unde (ar trebui) sa puteti urmari in aceasta sera gala K-1 Scandinavia "Rumble of the Kings".
 



magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA