Natiunea MMA

IBK Romania porneste la drum, sub indrumarea lui Kancho Gerard Gordeau
20/09/2011

INTERNATIONAL BUDO KAI ROMANIA este o organizatie al carui scop este de a promova artele martiale in tara si in lume. Stilul de lupta este KYOKUSHIN BUDOKAI dar si alte organizatii sau cluburi de arte martial (judo, ju jitsu, shido boxing, thai boxing, shidokan, mma) pot participa in seminarii, competitii, gale, campionate nationale si internationale.

IBK Romania este deschisa tuturor practicantilor artelor martiale de contact. In ultimii 2 ani de zile am participat la peste 16 evenimente nationale si internationale.

Ca plan de viitor IBK se va regasi intr-un marketing si o organizare abordabila pentru toti
practicantii de arte martiale care adera la IBK.

Un alt punct prin care vrem sa venim cu ceva nou este comunicarea dintre conducerea IBK atat cu alte organizatii cat si cu sportivii, promovarea artelor martiale prin demonstratii, cursuri, competitii si utilizarea cailor mass-media, pentru trezirea interesul pentru acest sport.

Urmarim lupta cu si prin sport impotriva drogurilor, alcoolului, fumatului sau altor vicii care distrug societatea. Acordarea unei sanse de reciclari morale tuturor persoanelor prin infuzia artelor martiale in viata lor de zi cu zi. Formarea unei mentalitati sanatoase in legatura directa cu practicarea acestui sport, demonstrand ca arta martiala este o “cale a pacii”, o alternativa a timpului liber.

Motivele pentru care cineva ar alege federatia noastra sunt:

Mentinerea unui climat sanatos din punct de vedere educational in salile de antrenament;
Desfasurarea antrenamentelor tinand cont de aptitudinile fiecarui cursant in mod gradual, in functie de nivelul de pregatire acumulat;
Personalul didactic calificat, implicat, dedicat, de inalta tinuta morala;

Noi am invatat de la cei mai buni maestrii. Avem ce transmite mai departe.

Nu in ultimul rand, a patra editie a SEMINARULUI INTERNATIONAL BUDO KAI organizat de noi la Piatra Neamt ar putea sa va ofere ocazia intalnirii cu Kancho Gerard Gordeau, o legenda in lumea artelor martiale din intreaga lume, in luna noiembrie a acestui an.

PRESEDINTE,
SENSEI IONITA IONEL

VICEPRESEDINTE,
SENSEI ANDI NEAGU

SECRETAR,
ROBERT DASCALESCU
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA