Natiunea MMA

HyperGym organizeaza un seminar de MMA la Deva, pe 13 februarie
10/02/2011

C.S HyperGym-Deva, prin Petruţiu Mugurel coordonatorul secţiei Behring Jiu-Jitsu şi Mixed Martial Arts, vă invită pe data de 13 februarie 2011, ora 10, la Sala Sporturilor din Deva, sala de judo, să participaţi la un seminar de Grappling şi Mixed Martial Arts.

Seminarul îi va avea ca invitaţi pe Vali şi Marius Doczi, doi dintre cei mai reprezentativi grappleri pe care Romănia îi are la ora actuală. Au demonstrat în luptele pe care le-au susţinut în Spania, Anglia, Statele Unite sau Romănia, valoarea grapplingului romănesc şi eficienţa acestuia într-o lupta desfăşurată sub regulament M.M.A.

Palmaresul lor competitional cuprinde, printre altele:

                                2002- locul 4 Cupa Europei BJJ, Paris
                                2004- locul 1 Cupa Spaniei BJJ, cat. 72kg
                                2005- locul 2 Cupa Spaniei BJJşi locul 3 cat. Open
                                2005- locul 2 Cupa Behring Jiu-Jitsu, Cordoba-Spania
                                2005- locul 1 Cupa Behring Jiu-Jitsu, cat. Open, Cordoba-Spania
                                2010- locul 1 N.A.G.A(North American Grappling Assocition)- USA
                                2010- locul 3 Campionatul Mondial Kempo- MixFight

În perioada 2005- 2010 au luptat în meciuri sub regulament M.M.A în promoţii precum
Pride and Glory şi Cage Warriors- Anglia, Dog Fight- Israel, Shooto- Spania şi Desert Combat- Romania

Seminarul nu este condiţionat de un anumit nivel tehnic sau experienţă competiţională şi sunt invitaţi toţi aceia care vor să afle mai mult despre această disciplină de contact, grappling, şi despre rolul acesteia în luptele MMA.
                - va avea ca temă tehnici de ducere la sol pe regulament de grappling, felul în care acestea se pregătesc în luptele MMA, tehnici articulare pe picioare şi situaţii self-defense.
                - se va desfăşura pe perioada a două antrenamente de cîte 1h 45 min fiecare cu pauză între ele de 1h. Ca ţinută de antrenament se acceptă shorturi, tricouri etc, şlapi ptr deplasarea saltea, vestiar, grup sanitar, nu este permisă încălţăminte de saltea gen ghete lupte sau adidas. Este posibilitate duş.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri trimiteţi un email la: mugur_pride4mma@yahoo.com sau  sunaţi la 0762 281 978, persoana de contact: Petruţiu Mugurel.

Vă aşteptăm!
Petrutiu Mugurel 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA