Natiunea MMA

Hyper Gym Deva - sase victorii din sase lupte la Cupa Tamashyi din Timisoara
15/06/2011

Aflat la cea de a treia ediţie, trofeul “Cupa Tamashyi”a reunit īn weekendul trecut la Timişoara, sala Olimpia,  peste 400 de practicanţi din diferite stiluri de arte marţiale: karate shotokan, taekwondo, aikido, pangration, kickboxing şi mixed martial arts.

Concept unic īn Romănia, acest eveniment se diferenţiază de cele existente pe la noi prin numărul mare de participanţi, varietatea şi numărul suprafeţelor de luptă. Competiţiile fiecărui stil dintre cele prezentate mai sus s-au desfăşurat pe 5 suprafeţe de luptă: ringuri şi tatami.

Clubul Hyper Gym-Deva, reprezentat prin secţia de  Behring Jiu-Jitsu şi Mixed Martial Arts, a prezentat la start 3 sportivi la următoarele discipline: Petruţiu Mugurel-mixed martial arts, Bozan Gabriel şi Varga Mădălin- kickboxing.

Seria meciurilor a fost īncepută de Petruţiu Mugurel care a luptat 2 meciuri stil turneu, primul meci cīştigīndu-l prin K.O, iar al doilea prin superioritate. A urmat la rīnd juniorul Varga Mădălin care a cīştigat lupta prin K.O īn prima repriză, reuşind o frumoasă combinaţie de lovituri cu braţele urmată de o tehnică de picior. Bozan Gabriel, īn lupta pentru calificări ce sa desfăşurat īn prima parte a zilei a susţinut 2 meciuri, primul terminīndul prin K.O īn prima repriză, iar următorul la decizie īn unanimitate.

Cele 2 victorii iau dat dreptul să lupte īn finală unde la avut ca adversar pe mai experimentatul Ciocoi Daniel, component al unui club din Timişoara. Cele 3 reprize regulamentare nu au reuşit să desemneze clar care dintre cei 2 este cīştigător, fiind nevoie de īncă o repriză de departajare, īn care dorinţa de victorie alături de pregătirea mai bună a luptătorului devean au adus victoria de partea acestuia.

A fost o victorie mare pentru tanarul sportiv, luptătorul timişorean fiind de departe cel mai tare adversar pe care Gabriel l-a avut pīnă acum.

"Ne bucurăm atīt pentru participare cīt şi pentru victorii, le dedicăm echipei din care facem parte,echipă fără de care cu greu ar fii fost posibile. A fost un palmares bun ptr clubul nostru, 6 meciuri-6 victorii fără nici o accidentare" a comentat antrenorul coordonator al lotului Hyper Gym, Petrutiu Mugurel, pentru Natiunea MMA.

Horia Ciocan- www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA