Natiunea MMA

Hunt, Noke, Ebersole si Lytle castiga bonusuri generoase la UFC 127
28/02/2011

Mark Hunt, Kyle Noke, Chris Lytle si Brian Ebersole au fost castigatorii bonusurilor speciale din gala UFC 127 de sambata seara.

Fiecare dintre ei a plecat acasa cu un cec suplimentar de 75.000 $ pentru prestatia deosebita din Sydney, Australia.

Greul neozeelandez Mark Hunt a castigat premiul pentru KO-ul Serii pentru superba sa reusita din fata lui Chris Tuscherer in cea de-a doua runda a confruntarii de pe tabelul preliminar. Hunt a ingropat adanc un uppercut in barbia lui Tuscherer iar apoi s-a intors si s-a indepartat de adversarul sau aflat inca in cadere, stiind ca lovitura l-a trimis in lume viselor pe acesta.

Kyle Noke a reusit Submisia Serii dupa doar 95 de secunde in Octogon cu Chris Camozzi, cu un Rear Naked Choce din cartile de pregatire tehnica.

Lytle si Ebersole au primit fiecare banii pentru Lupta Serii in urma unei confruntari pline de suspans, actiune si dramatism. Amandoi au supravietuit incercari celuilalt de a pune capat luptei, iar decizia i-a fost acoradata in cele din urma lui Ebersole.

UFC 127 a avut loc sambata seara la Acer Arena in Sydney, Australia si a avut ca Main Event confruntarea dintre BJ Penn si Jon Fitch. Acestia au terminat la egalitate, oferind un final relativ nesatisfacator pentru o seara plina de actiune.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA