Natiunea MMA

Houston Alexander il inlocuieste pe Christian M`Pumbu, si lupta cu Matyushenko la Bellator 99
20/08/2013Veteranul UFC Houston Alexander va avea debutul in Bellator pe 13 Septembrie, cand il va infrunta pe Vladimir Matyushenko in cadrul galei Bellator 99.

O accidentare l-a fortat pe Chistian M`Pumbu, adversarul initial al lui Matyushenko, sa se retraga din confruntarea ce ar fi trebuit sa aiba loc la categoria semi-grea. Oficialii promotiei au facut public anuntul in acest weekend. Bellator 99 va avea loc la Pechanga Resort si Casino din Temecula, California, si va avea ca main event confruntarea de la categoria pana dintre Patricio Freire si Diego Nunez.

Alexander a concurat de 2 ori sub bannerul Victory Fighting Championship pana acum, infrangandu-l pe Dennis Reed in Martie, inainte de capturarea centurii categoriei de 92 kg din mainile lui Chuck Grigsby in 27 Iulie. El are un palmares de 2-4 in cadrul Octogonului, avand un notabil knockout asupra lui Keith Jardine in debutul UFC 71. “The Assassin” are de asemenea victorii asupra lui Alessio Sakara, Rameau Thierry Sokoudjou si Razak Al-Hassan.

“E o onoare sa pot concura pentru o organizatie precum Bellator. Intotdeauna mi-am dorit sa pot sa iau parte la lupte cu greutate, iar Matyushenko a facut parte din acest sport de la inceput, si va fi un mare test. Imi doresc sa inving, sa fac ce stiu mai bine”, a declarat Alexander.

Matyushenko a parasit UFC-ul in urma unei infrangeri primite din partea lui Ryan Bader in Ianuarie. Inainte de asta, “The Janitor” a primit un knockout din partea actualului pretendent la titlul categoriei semigrea Alexander Gustaffson. Belarusul in varsta de 42 de ani are victorii notabile asupra lui Antonio Rogerio Nougueira, Pedro Rizzo si Tim Boetsch.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA