Natiunea MMA

Holly si holy
13/04/2017  Dupa ce a pierdut in fata lui Germaine de Randamie meciul inaugural pentru centura la categoria pana, Holly Holm revine la categoria cocos cu o partida in compania lui Bethe Correia. Intalnirea este cap de afis al galei UFC Fight Night 111, ce va fi gazduita, in 17 iunie, de stadionul acoperit din Kallang (Singapore). Este al doilea eveniment de acest gen ce va avea loc in Singapore, dupa UFC Fight Night: Saffiedine impotriva lui Lim, din ianuarie 2014.
  Americanca de 35 de ani a castigat titlul la pana in noiembrie 2015, in urma victoriei repurtate in fata Rondei Rousey. Din nefericire pentru ea, a pierdut rapid centura, fiind invinsa de Miesha Tate in cadrul UFC 196 din martie anul trecut. Au urmat alte doua esecuri suferite in fata Valentinei Shevchenko si olandezei de Randamie. Practic, acestea sunt singurele confruntari pierdute de Holm, care are la activ 10 succese in circuitele profesioniste de MMA.
  La randul ei, Bethe “Pitbull” Correia se lauda tot cu 10 meciuri castigate dar, spre deosebire de adversara ei, vine dupa o remiza cu Marion Reneau si o victorie in fata Jessicai Eye. Brazilianca de 33 de ani a fost si challenger pentru titlul suprem la categoria cocos, insa a fost facuta KO la pumni de Ronda Rousey.
  Gala UFC Fight Night 111 cuprinde, pana acum, alte sase dispute, printre care cea dintre “greii” Andrei Arlovski si Marcin Tybura, precum si duelul de la semimijlocie dintre Tarec Saffiedine si Rafael dos Anjos.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA