Natiunea MMA

Holloway, “pana” momentului
12/12/2016  Max Holloway l-a invins, prin KO tehnic, pe Anthony Pettis in capul de afis al galei UFC 206, desfasurata in Canada, si a devenit campion interimar al categoriei pana.
  "Blessed” a inceput fulminant meciul. Inca din prima runda, l-a lovit puternic pe oponentul sau la ochiul drept. In cele din urma, in runda a treia, s-a dezlantuit asupra acestuia cu un potop de pumni bine tintiti, fortandu-l pe arbitrul Yves Lavigne sa puna punct prematur confruntarii. Holloway i-a administrat lui Pettis a patra infrangere in ultimele 5 meciuri, ajungand la a zecea victorie consecutiva, si s-a ales si cu bonusul de 50.000 de dolari pentru “Performanta noptii”.
  Tot inainte de termen s-a incheiat si disputa de la categoria semimijlocie dintre Donald Cerrone si Matt Brown. “Cowboy” l-a facut KO pe adversarul sau cu o lovitura de cap aplicata cu o jumatate de minut inainte de sfarsitul celei de-a treia runde. Practic, Cerrone castigat toate cele patru intalniri sustinute anul acesta, fiind neinvins din decembrie 2015.
  O inclestare incredibila a fost cea de la categoria pana intre Cub Swanson si Choi Doo Ho, cei doi fiind premiati cu cate 50.000 de dolari pentru “Cea mai buna lupta a noptii”. Americanul s-a dovedit mai inspirat, fiind creditat castigator de arbitri cu decizie unanima. Cub a reusit sa lege al treilea succes la rand, in timp ce sud-coreeanul si-a intrerupt sirul de 13 victorii, suferind abia al doilea esec din cariera.
  La categoria mijlocie, Kelvin Gastelum l-a batut prin KO tehnic pe Tim Kennedy, meciul luand sfarsit la jumatatea rundei a treia. Kennedy nu a putut tine pasul cu adversarul sau, care, cu o combinatie naucitoare de pumni, l-a trimis la podea pe veteranul american. Gastelum bifeaza al 13-lea succes ca luptator profesionist  si al doilea consecutiv (dupa victoria in fata lui Johny Hendricks).
  Tot intr-un meci de pe cardul principal, fostul campion din Venator, Emil Weber Meek, a debutat cu dreptul in UFC, castigand prin decizie unanima partida cu Jordan Mein din limitele categoriei semimijlocie.
  Cat priveste cardul preliminar, trebuie amintit bonusul de 50.000 de dolari acontat de Lando Vannata in urma victoriei de la categoria usoara impotriva lui John Makdessi.
  Gala UFC 206 de la Air Canada Center din Toronto a fost urmarita de peste 18.000 de spectatori, incasarile cifrandu-se la peste 1,8 milioane de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA