Natiunea MMA

Hinata vs Andy Souwer, Main Eventul galei Shootboxing: Ishin 4
26/08/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Pe 18 septembrie, Hinata va incerca sa socheze intreaga lume din nou, in inceracarea sa de a il invinge pe Andy Souwer. Lupta va fi Main Eventul galei Ishin 4 a promotiei Shootboxing. Pe acelasi fight-card vor aparea starul Takaaki Umeno vs Satoru Suzuki, in co-Main Eventul serii.

Aceasta stire e una deloc favorabila pentru K-1 MAX, dar buna pentru fanii lui Souwer. Clasificat ca al doilea luptator din lume la categoria 70 kg, Andy a trebuit sa stea pe tusa cea mai mare parte a acestui an din cauza unei accidentari la ochi, si ne bucuram sa il vedem revenind la lupta. In mod normal, el isi organizeaza un calendar competitional foarte incarcat, iar aceasta pauza fortata trebuie sa fi fost greu de depasit pentru el.

Fost campion al K-1 MAX, el are multa experienta si in Shootboxing, el fiind campionul en-titre al S-Cup. Va fi interesant sa il vedem revenind in ringul Shootboxing, purtand de acum celebrii sai colanti negri.

In mod normal s-ar putea crede ca Hinata e depasit de situatie in acest caz, si probabil chiar e. Dar s-a spus exact acelasi lucru despre el inaintea luptei in care l-a invins pe Artur Kyshenko in luna iulie. O victorie in fata lui Souwer l-a duce cu multe trepte mai sus pe piramida ierarhica decat cea reusita contra lui Kyshenko, dar daca el ar reusi cumva acest lucru, al fi cele mai mari surprize consecutive din acest an.

Indiferent de rezultat, aceasta va fi o confruntare excelenta, si cum K-1 nu pare sa mai fie capabila sa organizeze lupte de calitate la aceasta categoriei, avem noroc ca Shootboxing incearca sa duca mai departe bannerul diviziei MAX.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA