Natiunea MMA

Hesdy Gerges urmeaza sa iasa din arestul politiei olandeze in dimineata aceasta
25/02/2011

Ziarul olandez Het Pool, acelasi care a relatat pentru prima data despre arestarea campionului categoriei grele a It's Showtime, Hesdy Gerges, pentru implicarea intr-o retea de trafic de cocaina, a publicat o stire conform careia acesta urmeaza sa fie eliberat din arestul politiei olandeze in aceasta dimineata. Asta ar insemna ca posibilitatea ca el sa urce in ringul promotiei olandeze impotriva lui Daniel Ghita pe 6 martie inca exista.

Hesdy a fost arestat pe 17 februarie, in urma unui mandat international emis de autoritatile belgiene, care il suspecteaza de legaturi de afaceri cu persoane implicate in traficul de narcotice, si ca a participat chiar la un transport de substante ilegale. Ceilalti suspecti, arestati o data cu el, sunt inca in custodia politiei.

Gerges va fi liber pana cand cazul sau va ajunge in fata unui judecator. Avocatul sau a declarat: "Eliberarea este complet justificata, autoritatile belgiene au foarte putine dovezi care ar putea sa il acuze pe clientul meu. Nu ne-am putut uita inca in dosar, dar ce au pana acum nu e mare lucru. Hesdy Gerges va lupta pe 6 martie, si este foarte motivat sa castige."

Sursa - www.headkicklegend.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA