Natiunea MMA

Hesdy Gerges si Ben Edwards vor lupta pentru GLORY
31/07/2013Din clasamentele categoriei grele GLORY am aflat ceva foarte interesant. Au mai aparut doi luptatori care pana acum nu erau acolo. Numele lor nu o sa va surprinda pentru ca au fost relativ activi in ultima perioada, si ambii merita sa fie in topul categoriei grele. Este vorba de Hesdy Gerges si Ben Edwards. Inca nu a fost facut un anunt oficial referitor la prezenta lor in GLORY, dar sunt multe semne care ne indica lupte interesante in viitorul apropiat.

Ambii apar in clasamentele recente pe site-ul GLORY si tinand cont ca nu se fac clasamente fara confruntari, e usor de presupus ca in viitorul apropiat se vor lupta pentru aceasta organizatie. Pentru cei din K-1, care se pregatesc pentru World Grand Prix, vestea vine ca un soc, deoarece ar fi fost excelent daca i-ar fi putut include in eveniment.

Ben Edwards s-a facut cunoscut pe plan international dupa ce a castigat World Grand Prix-ul K-1 din 2010 de la Canberra, ajungand astfel sa lupte impotriva lui Alistair Overeem in Final 16. De atunci, a luptat in Australia pentru SUPERKOMBAT si pentru It`s Showtime. Hesdy Gerges a ajuns cunoscut dupa ce a concurat impotriva lui Badr Hari in 2010.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA