Natiunea MMA

Hesdy Gerges, fostul adversar al lui Daniel Ghita, lupta la K-1 World Grand Prix Final
02/11/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Promotia olandeza It's Showtime are o noua veste importanta pentru noi. De data asta se refera la campionul categoriei grele, Hesdy Gerges. Programat initial sa lupte cu RIco Verhoeven la It's Showtime Amsterdam 3, ce are loc pe 18 decembrie, Gerges nu va mai aparea pe acest fight-card. Motivul? I-a fost oferita posibilitatea de a lupta in K-1 World Grand Prix Final. Inca nu sunt detalii despre rolul sau in gala finala a categoriei grele din promotia japoneza, asa ca il putem vedea fie intr-un super-fight, fie intr-o lupta de rezerva.

O veste foarte buna pentru Gerges, care desi are un palmares negativ de 0-2 in K-1, a avut ghinionul de a lupta doar cu Semmy Schilt in cele doua confruntari. Gerges e un luptator foarte bun, care a aratat o forma mult mai buna in ultima vreme de cand a inceput sa se pregateasca cu Thom Harinck la Chakuriki Gym in Amsterdam. Cred ca o lupta cu un alt luptator in afara numarului 1 in lume ii va face foarte bine.

Pentru gala It's Showtime, Gerges va fi inlocuit de englezul Chris Knowles de la Warrior Gym, din Anglia. O miscare foarte inteligenta din partea promotiei olandeze, avand in vedere ca au anuntat intentia lor de a organiza o gala si in Marea Britanie anul viitor.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA