Natiunea MMA

Hesdy Gerges, adversarul lui Ghita din 6 martie, arestat la Amsterdam pentru trafic de cocaina
17/02/2011

Hesdy Gerges, campionul categoriei grele a promotiei olandeze It's Showtime si viitorul oponent al lui Daniel Ghita in gala din 6 martie care urmeaza sa aiba loc in Amstredam, a fost arestat ieri de catre fortele specialie ca urmare a unui mandat emis de autoritatile Belgiene. Se pare ca el face parte dintr-o retea care se ocupa cu traficul si vanzarea ilicita de substante interzise, iar acuzatiile care i se aduc se refera la o cantitate impresionanta, de 128 kg de cocaina.

Stire, aparuta ieri in ziarul olandez Parool, mai spune ca Hesdy a fost unul dintre cei patru oameni arestati in urma descinderilor fortelor de ordine in nu mai putin de zece locatii, unde s-au descoperit numeroase arme, telefoane si computere folosite in activitatea infractionala.

Hesdy Gerges a castigat tilul categoriei grele anul trecut in luna mai, in gala It's Showtime Amsterdam, dupa ce, desi era dominat copios, a fost lovit de catre Badr Hari cand era cazut la podea. Aceasta a dus la descalificarea marocanului si la acordarea centurii de campion lui Gerges.

Incidentul de ieri este doar ultimul dintr-o serie neagra pentru kickboxul olandez, asociat de tot mai multa lume cu lumea interlopa din Tara Lalelelor. In 2008, legendarul antrenor Jan Plaas - fondatorul Mejiro Gym -  a fost arestat pentru implicare in traficul de droguri, si s-a stins in inchisoare anul trecut, se pare in urma unei sinucideri. Anul trecut, Badr Hari a fost arestat pentru implicarea intr-o altercatie in fata unui club de noapte, sala unde se pregateste el a fost, se pare incendiata intentionat, si nu cu mult timp in urma Aswin Balrak, si el un fost adversar al lui Daniel Ghita a fost arestat pentru trafic de droguri.

Intentia declarata a primarului orasului Amsterdam de a stopa organizarea galelor de kickbox in orasul sau, tocmai din cauza acestei asocieri, nu mai surprinde pe nimeni in lumina acestor incidente.

Ramane acum de vazut daca It's Showtime poate sa ii gaseasca un adversar pe masura lui Daniel Ghita in timpul scurt ramas pana pe 6 martie. Cei doi urmau sa lupte in chiar Main Eventul galei care va avea loc la Sporthallen Zuid.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA