Natiunea MMA

Hector Lombard lupta cu Yushin Okami la UFC on FUEL TV 8
09/01/2013

Revenirea UFC in Tara Soarelui Rasare va fi una de pomina. Oficialii promotiei americane au anuntat recent o noua lupta de top care va face parte din fight-cardul serii de 3 martie, la UFC on FUEL TV 8. La categoria mijlocie, Hector Lombard va da piept cu eroul local Yushin Okami.

Pe langa aceasta lupta, in gala din martie pot fi urmariti la lucru legendarul Wanderlei Silva - care si-a facut un nume in MMA pe scena japoneza a acestui sport - careil va intalni pe fostul campion al World Extreme Cagefighting Brain Stann la categoria grea. Acesta va fi de altfel si Main Eventul galei gazduita de Saiatama SuperArena.

La 31 de ani, Okami s-a comportat foarte bine in toate lupele pe care le-a dus sub bannerul UFC, la categoria mijlocie, inca din 2006. El avea la activ 10 victorii in 12 lupe cand a primit, anul trecut, dreptul de a intra on Octogon impotriva campionului Anderson Silva, in fata caruia a trebuie insa sa se recunoasca invins in runda a doua, prin TKO.

Dupa ce nu a impresionat in debutul sau pentru UFC, in fata lui Tim Boetsch, Lombard a revenit cu o prestatie mult mai buna in fata lui Rousimar Palhares pe care l-a facut KO la UFC on FX 6. La fel ca si Wanderlei, Lombar e cunoscut spectatorilor japonezi, el concurand in trecut pentru celebra PRIDE FC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA