Natiunea MMA

Hatsu Hiroki isi face debutul in Octogon in fata lui George Roop la UFC 137
11/07/2011

Proaspatul nou semnat luptator al UFC, Hatsu Hiroki a primit deja un adversar pentru debutul sau in Octogon, in cadrul galei cu numarul 137 a promotiei americane. Aceasta a anuntat in acest weekend ca el il va intalni pe George Roop e 29 octombrie in Las Vegas.

Hioki, care are acum un palmares de 24-4-2, e considerat de multa lume drept unul dintre cei mai buni sportivi de categorie pana din lume.

Castigator a ultimelor patru confruntari, la 27 de ani, el si-a petrecut intreaga cariera in randurile promotiilor japoneze, chiar daca a concurat de cateva ori in Canada. In palmares isi poate enumera victorii in fata unor adversari importanti ca Mark Hominick, Marlon Sandro, Ronnie Mann si Rumina Sato.

El a detinut la un moment dat titlurile categoriei pana in Shooto si Sengoku.

Roop (12-7-1) vine dupa un TKO in runda a treia reusit in fata lui Josh Grispi la Ultimate Fighter 13 Finale, din luna iunie.

UFC 137 are loc la MGM Grand Garden Arena si va avea ca Main Event lupta in care St Pierre va incerca sa isi apere pentru a saptea oara centura de campion al categoriei mijlocii in fata fostului detinator al titlului Strikeforce, Nick Diaz.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA