Natiunea MMA

Hatsu Hioki renunta la titlul categoriei usoare a Shooto, in drumul sau spre debutul in UFC
31/05/2011

 

Confirmare unei stiri aparute sub forma de zvon de ceva vreme in lumea artelor martiale japoneze a venit in cele din urma astazi. Hatsu Hioki, campionul categoriei usoare a Shooto a renuntat la titlu, ultima mare piedica in calea debutului sau in lumea mare a MMA, sub bannerul UFC.

Nu putini sunt cei care considera ca o lupta intre el si Jose Aldo ar desemna cu adevarat cel mai bun luptator al diviziei usoare din lume. Hioki a fost ultimul campion al acestei categorii a de acum defunctei Sengoku Raiden Championship, si poate ultima dovada ca Japonia poate produce luptatori de valoare.

Hioki are in palmares doua victorii in fata lui Mark Hominick, o decizie in fata lui Masanori Kanehara si inca una in fata lui Marlon Sandro la Sengoku: Soul of Fight. Singura sa infrangere in ultimii ani a fost impotriva lui Michihiro Omigawa, prin decizie neunanima in cadrul galei Sengoku 11.

Desi aceasta miscare va aduce cu siguranta prejudicii pentru promotia Shooto, acestia vor gasi destul de rapid un inlocuitor pentru Hatsu.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA