Natiunea MMA

Hari, Saki, Ghita, Spong, Gerges - confirmati oficial pentru gala It's Showtime din 28 ianuarie
08/09/2011

Masiva gala pusa in scena de promotia olandeza It's Showtime la sfarsitul lunii august incepe sa prinda incet contur. Si e unul din ce in ce mai interesant.

Dupa ce olandezii au anulat gala programata in luna septembrie pentru a le permite celor de la K-1 sa organizeze K-1 World Grand Prix (marea majoritate a luptatorilor de top lupta in amandoua organizatii), ei se pregatesc sa porneasca 2012 in stil mare.

Simon Rutz, propietarul organizatiei, a anuntat pe contul sau de Facebook o serie de nume importante care urmeaza sa lupte in 28 ianuarie, undeva in Amsterdam.

Badr Hari, Gokhan Saki, Daniel Ghita, Hesdy Gerges, Tyrone Spong, Rico Verhoeven si Ben Edwards au fost deja confirmati oficial, pentru ca in viitorul apropiat sa mai vedem alte nume adaugate la aceasta lista.

Oricat de mult ne-am dori sa ajungem sa il vedem pe Daniel in ring cu Badr Hari, cred ca sansele sunt mai mari sa urmarim o revansa a conationalului nostru cu Hesdy Gerges, in fata caruia a pierdut intr-o decizie foarte controversata in luna martie a acestui an. Iar un posibil adversar pentru Hari ar fi Gokhan Saki, in ipostaza in care antrenorii lui il cred pregatit sa mai urce o treapta pe scara revenirii la forma de top, dupa o pauza competitionala destul de lunga. In caz contrar, Tyrone Spong sau chiar Ben Edwards ar putea fi o solutie mai accesibila pentru sportivul marocan.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA