Natiunea MMA

Hand to hand fighting la Slanic Moldova
30/05/2018  Federația Română de Hand to Hand Fighting, cu sprijinul Direcței Județene pentru Tineret și Sport Bacău și al Primăriei orașului Slănic Moldova, organizează vineri, 1 iunie, și sâmbătă, 2 iunie, la sala de sport din orașul băcăuan, a doua ediție a Campionatului Național de Copii, Juniori și Seniori Hand to Hand Fighting.
  Competiția se va desfășura la categoriile: Hand to Hand (light contact), Hand to Hand Combat (semi-contact) și Hand to Hand Fighting (full contact).
  Această ramură a artelor marțiale are origini rusești, fiind o combinație de elemente din kickboxing, sambo și judo. De altfel, sediul central al Federației Mondiale de Hand to Hand Fighting este la Moscova.
  În țara noastră, ediția inaugurală a Naționalelor de Lupte Hand to Hand a avut loc anul trecut, la Onești, și a reunit circa 60 de sportivi de la aproximativ 10 cluburi din țară. Tot în 2017 s-a înființat și forul românesc de specialitate, care îl are președinte pe Bogdan Neagu și vicepreședinti pe Mihai Gosav si Marius Ciocoiu, organizatorii principali ai concursului din acest an.
  Gazdele Campionatului Național de Hand to Hand Fighting au pregătit o surpriză pentru concursul ce stă să înceapă, invitându-l special la acest eveniment pe campionul mondial Superkombat, Ionuț Iftimoaie, “Ivan Drago” fiind originar din Comănești (Bacău).

                                                                          Națiunea MMA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA