Natiunea MMA

Hammers Team va invita la un antrenament in...Nurnberg, Germania
04/04/2012

Daca ai vre-o data drum prin Germania, in zona Nurnbergului, si nu vrei sa ramai in urma cu antrenamentul, Gabri si oamenii din jurul lui va asteapta la Hammers Team, una dintre cele mai tinere si mai ambitioase echipe de arte martiale mixte.

Ii gasiti la adresa Hammers Team Nürnberg e.V., Rosenplüterstraße 19, 90439 Nürnberg. Desi plecat de peste 10 ani, Gabi nu a uitat de tara din care a plecat, si face tot posibilul sa tina legatura cu lumea artelor martiale din Romania, el colaborand indeaproape cu Clubul Knockdown din Timisoara.

Echipa: Hammers Team Nürnberg
Luptator profesionist: Jessin Ayari , Nr 3 in categoria semi-mijlocie din Germania (  http://www.sherdog.com/fighter/Jessin-Ayari-55449)
Antrenori: Tzampu Gabriel , Andre Walberer
Luptatori amatori la orice categorie, inclusiv grei
Sala :160mp tatami, cusca, saci...tot ce trebuie
Colaborari: Planet Eater(Peter Sobotta , fost UFC) , Victory Gym San Diego( Dean Lister), Control Master Management Berlin , Johannis Grizzlies Nüremberg(echipa din prima divizie de lupte libere si greco romane) , Knockdown Timisoara.
Istorie: Un an si jumatate de competitii, cu o echipa tinara, participari la competitii nationale de MMA si Grappling NoGi, etc. Ca echipa avi un scor de 14 victorii, 3 infrangeri , un egal la MMA.
Contact: hammersforge@googlemail.com sau profilul de Facebook al lui Gabi.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA