Natiunea MMA

Gustafsson impotriva lui Nogueira, cap de afis la Sao Paolo
26/09/2016  Alexander Gustafsson il va infrunta pe Antonio Rodrigo Nogueira, in limitele categoriei semiusoara, in cadrul Galei UFC Fight Night 100 din orasul brazilian Sao Paulo.
  Disputa dintre cei doi constituie evenimentul principal al galei din 19 noiembrie si este asteptat de doi ani. Initial, meciul trebuia sa aiba loc in 2014, dar brazilianul a trebuit să se retragă din concurs din cauza unei accidentari la spate.

  Alex Gustafsson (cu un palmares de 17-4) a petrecut aproape un an pe margine in urma infrangerii suferite in fata lui Daniel Cormier, dar a revenit cu o victorie in 3 septembrie, castigand disputa cu Jan Blachowicz la UFC Fight Night Arlovski vs. Barnett.
  De partea cealalta, veteranul brazilian Nogueira (40 de ani, 34-10-1) a concurat ultima data la UFC 190, cand a pierdut in fata lui Stefan Struve. De altfel, Minotaurul s-a recunoscut invins si in precedentele meciuri, cu Roy Nelson si Fabricio Werdum.

  UFC Fight Night 100 va fi al doilea dintre cele doua evenimente din acea sambata. Primul dintre ele il reprezinta UFC Fight Night 99 de la Belfast, care va incepe in zorii zilei.
  Gala Ultimate Fighting Championship 100 de la Sao Paolo va avea loc pe data de 19 noiembrie.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA