Natiunea MMA

Guillard ii la locul lui Kenny Florian, accidentat, in lupta cu Evan Dunham de la UFN 23
07/12/2010

Horia Ciocan


               Melvin Guillard                   vs                   Evan Dunham

UFC a pus in scena o politica de diversificare a galelor pe care le pune in scena. Dupa ce mult timp s-au axat doar pe showurile numerotate - acum urmeaza UFC 124 , in Montreal, Canada - ei au inceput sa puna in scena si alte trei tipuri.

Unul este "UFC on Versus", o serie de gale dedicata special colaborarii cu canalul de televiziune Versus, unde, spun gurile bine informate, s-ar putea sa vedem galele UFC in direct si gratuti in viitorul apropiat, al doilea tip este The Ultimate Fighter Finale, din care tocmai am putut urmari sambata seara un astfel de eveniment, iar  a treia varianta este UFC Fight Night.

Daca UFC on Versus a adus pana acum doar doua gale, iar The Ultimate Fighter Finale a ajuns la episodul 12, UFC Fight Night a devenit deja o traditie si urmeaza sa ajunga la gala cu numarul 23.

In incercarea de a populariza si mai mult MMA-ul si implicit propria promotie, UFC dedica aceasta ultima gala trupelor americane raspandite in teatre de operatiuni din intreaga lume. Dupa ce primul astfel de show a avut loc in 10 decembrie 2008 - Fight Night 16 in Fayetteville, Carolina de Nord - Fight Night 23 "Fight for the Troops 2" urmeaza sa se desfasoare pe 22 ianuarie 2011 in Fort hood, Texas.

Main Eventul serii urma sa fie lupta dintre Evand Dunham si Kenny Florian. Cu toate astea, au aparut informatii despre o posibila accidentare a lui "Kenflo" si, implicit, de imposibilitatea ca el sa mai urce in Octogon in acea seara.

Se pare insa ca UFC i-a gasit deja un inlocuitor, in persoana lui Melvin "The Young Assassin" Guillard, care are un palmares profesionist de 26-8, si vine dupa o serie de trei victorii consecutive, ultima fiind inregistrata in fata lui Jeremy Stephens la UFC 119 "Mir vs Cro Cop" in 25 septembrie 2010.

Dunham este considerat de multa lume drept unul dintre cei mai buni zece luptatori de categorie usoara din lume, dar vine dupa o infrangere in fata lui Sean Serk, tot la UFC 119, si trebuie sa demonstreze ca poate reveni la victorie pentru a putea emite pretentii la tilul acestei divizii de greutate.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA