Natiunea MMA

Guerilla Fight Club organizeaza un seminar de BJJ cu Grand Master Flavio Behring la Timisoara
28/10/2010

Petrutiu Mugurel - www.natiuneaMMA.ro

In zilele de 6 si 7 noiembrie 2010,Guerilla Fight Club Timisoara organizeaza un seminar de Jiu Jitsu Brazilian sub tutela si cu participarea Grand Master Flavio Behring, 9 dan.

Grand Master Behring este unul dintre cei mai celebri exponenti ai Brazilian Jiu Jitsu, initiat in "blanda arta" chiar de unul dintre creatorii ei, Helio Gracie. Este cunoscut ca unul dintrei cei mai eruditi profesori ai acestui sport, si unul dintre cei cativa 9 dani care mai sunt inca in activitate.

Seminarul se va desfasura in Timisoara, la sala de sport a Liceului de Arte Plastice, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Seminarul incepe la ora 18:00 in data de 6 noiembrie si 10:00 in data de 7 noiembrie. Taxa de participare la seminar este de 40 de euro.

Pentru cei care doresc sa participe din alte orase, exista posibilitati de cazare in imediata apropiere a liceului, la un raport pret/calitate foarte avantajos.

Pentru informatii suplimentare, organizatorii, Roby Mund si Sebastian Tiponut pot fi contactati la adresele de email robymund@hotmail.com si sebastian.tiponut@gmail.com.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA