Natiunea MMA

Greu de programat
08/05/2017  Un nou obstacol sta in calea parafarii supermeciului de box dintre imbatabilul Floyd Mayweather si campionul UFC, Conor McGregor. Pe parcursul ultimelor luni s-a vorbit mult despre negocierile privind organizarea acestei confruntari, insa presedintele UFC, Dana White, ramane sceptic din cauza numeroaselor evenimente care incarca agenda de profil. Ultimul pe lista e duelul dintre Saul Alvarez si Gennady Golovkin.
  Dupa ce “Canelo” l-a invins sambata, la T-Mobile Arena din Las Vegas, pe Julio Cesar Chavez Jr., “Triple G” Golovkin a intrat in ring iar Alvarez a anuntat ca se va bate cu el intr-un meci pentru centurile unificate WBA (Super), WBC, IBF si IBO. Partida a fost programata in 16 septembrie, tot la Las Vegas, insa data respectiva fusese luata in calcul pentru intalnirea dintre Mayweather si McGregor.
  “Am pierdut data de 16 septembrie pentru supermeciul dintre Conor si Floyd, insa trebuie sa recunosc ca motivul este intemeiat. Lupta dintre “Canelo” si “GGG” este un real castig pentru toata lumea”, a afirmat presedintele UFC. Dana White a precizat, insa, ca se fac eforturi pentru stabilirea datei la care se vor bate McGregor si Mayweather. “Ambele parti vor disputarea acestui meci, oamenii abia asteapta, e normal sa ne dam peste cap sa aranjam lucrurile in asa fel incat partida sa aiba loc anul acesta”, a spus seful Ultimate Fighting Championship.
  Totusi, lui McGregor nu prea ii sta capul, zilele acestea, la posibila confruntare cu Mayweather. Prietena sa, Dee Devlin, l-a adus pe lume, la sfarsitul saptamanii trecute, la Dublin, pe baietelul lor, Conor Jack. Ca fapt divers, micutului i-a fost creat deja un cont pe Instagram, administrat de parinti, si se lauda deja cu peste 25.000 de urmaritori fara vreo postare prealabila.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA