Natiunea MMA

Gray Maynard primeste sansa sa isi ia revansa in fata lui Frankie Edgar in viitorul apropiat
03/01/2011

Cortina a cazut peste UFC 125 "Resolution", dar dezbatearea continua inca, si e legata de confruntarea care, desi a avut loc in prima zi a anului, poate cu usurinta sa castige titlul de cea mai buna lupta a lui 2011. Intr-un razboi de cinci reprize, Frankie Edgar si-a aparat pentru a doua oara titlul categoriei usoare a UFC castigat de la BJ Penn in 10 aprilie anul trecut.

Adversarul sau, Gray Maynard, a fost peste asteptarile celor mai buni cunoscatori ai artelor martiale mixte, iar egalul aratat de arbitrii judecatori la sfarsitul celor 25 de minute regulamentare nu a facut decat sa confirme cu prisosinta acest lucru. Nimeni nu mai poate contesta ca Gray merita inca o sansa la titlu. Nici chiar presedintele UFC, Dana White.

In conferinta de presa de dupa gala s-a anuntat ca Anthony Pettis va fi urmatorul luptator care primeste sansa de a urca in cusca cu detinatorul titlului, o decizie care i-a dezamagit pe multi, mai ales pe Maynard.

"Normal ca nu ma simt bine" a spus el la aceeasi conferinta de presa. "Credeam ca am castigat. Credeam ca aveam centura. Am muncit din greu pentru ea. Nu stiu. Cred ca ma doare lucrul asta."

La doar o zi dupa asta, Dana White a confirmat pentru Yahoo! Sports ca urmatoarea confruntare pentru centura de campion ii va avea ca protagonisiti tot pe Gray Maynard si Frankie Edgar.

"Maynard a urcat in Octogon si a dat tot ce a avut mai bun pentru victorie, si merita revansa. A fost o lupta fenomenala, iar ei merita sansa de a face acelasi lucru inca o data."

Nu exista inca informatii despre locatia sau momentul cand aceasta revansa va avea loc.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA