Natiunea MMA

Gray Maynard: "Vreau centura, vreau sa fiu in varful piramidei"
17/09/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Gray Maynard a fost unul dintre putinii oameni care au pariat impotriva lui BJ Penn in revansa cu Frankie Edgar. Maynard, care l-a invins pe Kenny Florian la inceputul acestei luni si a obtinut astfel dreptul de a lupta pentru titlul categoriei usoare, a mai declarat ca nu a fost surprins cand Edgar a reusit sa obtina si prima victorie in fata lui Penn.

"E un baiat foarte puternic, si a spus tuturor, inca inainte de aprilie, are o sansa si va fi o lupta grea pentru Penn. Am crezut ca Penn va invinge, dar ca va fi o lupta foarte stransa, in aprilie. Am spus ca daca vrea sa aiba o sansa, planul e sa loveasca, sa fuga, sa intre la doborare, si ar fi reusit. A facut exact lucrul asta in aprilie, iar apoi a facuto din noi...a aratat foarte bine" spune Maynard.

Grey are in palmares o victorie in fata lui Edgar in 2007, iar acum are inca o lupta cu campionul programata pentru viitorul apropiat. Asa ca e normal sa ne intrebam daca el crede ca are o sansa.

"Credeti-ma,nu sunt genul care sa spuna 'L-am invins atunci, am sa il inving si acum'. E acelasi om, dar intre timp stilul lui s-a imbunatatit. O sa ne uitam la lupta de atunci si o sa ne facem un plan."

Centura de campion e insa doar la o lupta distanta de luptatorul de la Xtreme Couture, iar el nu lasa nici un dubiu despre cat de important e pentru el sa ajunga in varful piramidei ierarhice a categoriei usoare din UFC.

"Am dorinta asta de mult timp - vreau centura, vreau sa fiu in varful piramidei. Nu sunt genul de om care sa gandeasca 'Daca e vrea-o sansa sa obtin centura, atunci bine'. Nu, ma astept sa o castig, dar trebuie sa am grija de feicare lucru in parte."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA