Natiunea MMA

Grappling caritabil la Floresti
29/11/2016  Triplul campion european la jiu-jitsu brazilian Mircea Cublesan organizeaza, prin intermediul Academiei de Lupte Brazilian Power Team din Cluj-Napoca si cu sprijinul Primariei Floresti, editia a V-a a Cupei Transilvaniei la Grappling Submission.
  Intrecerile vor avea loc sambata, 10 decembrie 2016, de la ora 10, la Sala de Sport a Liceului Tehnologic din Cluj-Napoca, situata pe Bulevardul Muncii. Termenul limita pana cand se pot face inscrieri este 9 decembrie.
  Cupa Transilvaniei la Grappling Submission este un eveniment caritabil. Spectatorii nu vor plati costul unui bilet, in contul sau fiind rugati sa aduca un kilogram de alimente neperisabile. Taxa de inscriere este de 50 de lei, la care se adauga un kilogram de alimente. Fondurile obtinute si cantitatile de hrana colectate in urma acestei actiuni de suflet vor ajunge la copii defavorizati.
  Mircea Cublesan este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati antrenori de arte martiale mixte din Romania. Fost campion national la lupte libere si multiplu medaliat la concursuri de lupte greco-romane si grappling, maestrul clujean s-a dedicat, in timp, jiu-jitsului brazilian,  reusind sa obtina centura neagra chiar de la profesorul Arnaldo “Pitbull” Alves.
  In cadrul clubului pe care il conduce, Brazilian Power Team, zecile de sportivi, de la cei mai mici si pana la seniori, sunt pregatiti pentru mai multe stiluri de lupta: MMA, kempo, jiu-jitsu, grappling, submission, etc. Din vara anului trecut, luptatorii de la Brazilian Power Team se antreneaza intr-o sala moderna, Iris Power Gym, sub atenta supraveghere a lui Mircea Cublesan. Sala este special conceputa pentru jiu-jitsu, MMA si autoaparare iar satisfactiile muncii in echipa sunt pe masura. Jumatate dintre elevii maestrului Cublesan s-au intors cu medalii de la competitiile interne si internationale.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA