Natiunea MMA

Gone in 30 seconds
19/09/2016

     

  Nu a aparut continuarea filmului Gone in 60 seconds cu alti actori decat Nicholas Cage si Angelina Jolie. Pur si simplu este performanta incredibila a cunoscutului luptator roman cu origini nigeriene Benny Adegbuyi, care abia a intrat in ring si, dintr-un singur pumn, s-a proclamat invingator.
  Benny Adegbuyi a avut nevoie doar de o jumatate de minut pentru a-l invinge printr-un spectaculos KO pe olandezul Steve Reezigt intr-un meci de la categoria grea din cadrul galei de kickboxing desfasurata ieri, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.
  Adegbuyi a reusit sa il rapuna pe Reezigt printr-un croseu nimicitor pe care i l-a administrat chiar in startul luptei gazduite de sala din orasul sau natal. De altfel, acesta a fost cel mai rapid KO izbutit de Benny in intreaga sa cariera.
  In varsta de 31 de ani, Mister Gentleman este un fost luptator de K-1, care s-a dedicat intre timp kickboxului. Impunatorul sportiv roman (1,98 m si 118 kg) concureaza pentru clubul Respect Gym Bucuresti, unde este pregatit de antrenorul Alin Panaite.

  13 meciuri profesioniste au avut loc ieri, in cadrul show-ului organizat de promotia cecena Absolute Berkut Championship, īn colaborare cu promotorul sibian Alex Baciu, antrenorul olandez Dennis Krauweel si clujeanul Sebastian Haidu. In cadrul competitiei au evoluat luptatori din mai multe tari printre care Rusia, Olanda, Anglia, Turcia, Cecenia și Romānia.

 Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA