Natiunea MMA

Golden League Tirgoviste, pe 1 iulie, cu doua centuri profesioniste europene puse la bataie
22/06/2011

Dupe ce Golden League a organizat cu succes prima gala profesionista din 2011, la Brasov, Florin Mina va pune in scena, pe data de 1 iulie, in Targoviste, cel de-al doilea eveniment din acest an al organizatiei pe care o conduce .

Va fi o seara sepeciala, in care ii puteti urmari la lupta pe practicanti ai kickboxului, ai thaiboxului si chiar ai artelor martiale mixte.

Pe 1 iulie urmeaza sa fie puse in joc si 2 centuri europene ale World Kickboxing Federation. Prima, la categoria 72,3kg ii va pune fata in fata pe Cristian "The Fastest" Miles si pe portughezul Elson Ferreira Agante, urmand ca pentru cea de-a doua, de la categoria 58,2kg sa se intalneasca sportiva noastra Adriana "Black Panther" Tatu si Marisa Carrilho Pires.

Fight cardul complet al galei este urmatorul:

La fel ca si in primul caz, gala profesionista de vineri seara va fi urmata a doua zi de un eveniment dedicat amatorilor, si anume Campionatul National de K-1 Style, sub auspiciile Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact. Se asteapta participarea a peste 20 de cluburi din intreaga tara, si a aproximativ 200 de sportivi.

Urmariti Natiunea MMA pentru mai multe detalii si informatii despre aceste evenimente.

Horia Ciocan
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA