Natiunea MMA

Golden Glory deschide o sala de pregatire in California
11/10/2010

www.cagepotatoe.com

CagePotato.com a fost informata aseara de care liderul echipei Golden Glory, Bas Voon, ca organizatia sa va deschide o sala de antrenament in Huntington Beach, California pana la sfarsitul acestui an.

Conform spuselor acestuia, sala va fi condusa de Carlo Dekkers, fratele fostului campion de kickbox al Golden Glory si actual antrenor, Ramon Dekkers, si va fi baza taberelor de pregatire ale luptatorilor ce apartin acestei organizatii cand lupta in America de Nord, similara cu cea deschisa in Pattaya, Tailanda pentru sportivii care urmeaza sa lupte in Asia.

Boon a mai spus ca mai multi oameni importanti din angrenajul echipei, ca legendarul antrenor Cor Hemmers, Alistair Overeem, Semmy Schilt, Sergei Kharitonov, Siyar Bahadurzada sau Marloes Coenen urmeaza sa fie prezente regulate in sala din California, care va fi totodata un punct de recrutare pentru luptatori de pe continentul nord-american.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA