Natiunea MMA

Golden Glory anunta o noua gala importanta de kickbox si MMA
25/07/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

United Glory, ramura promotionala a retelei de sali de antrenament Golden Glory din Olanda, a anuntat detaliile galei 2010 Ultimate Glory, si va fi una foarte mare. In mod traditional, aceasta gala este una mixta, cu lupte de kickbox si MMA destinate sa celebreze sportivii care se pregatesc la Golden Glory. Anul acesta ei au hotarat sa introduca un nou format.

Incepand din 16 octombrie, la Amsterdam, se va organiza un eveniment pe care ei il numesc "Kickboxing and MMA World Series". Vor fi doua turnee separate de opt luptatori, unul pentru kickbox si unul pentru MMA, care se vor desfasura pe durata a trei gale. Sferturile de finala vor avea loc in gala din octombrie; semi-finalele in februarie, undeva in Belgia, iar finalele in luna aprilie 2011 in Olanda.

Participantii la cele doua turnee au fost deja anuntati, si sunt nume foarte importante intre ei.

KICKBOXING

Errol Zimmerman
Ruslan Karaev
Mourad Bouzidi
Gokhan Saki
Stefan Leko
Brice Guidon
Anderson "Braddock" Silva
Ashwin Balrak

Desi se poate spune ca lipsesc numele cele mai mari ale Golden Glory, Schilt, Hari sau Bonjasky, eu cred ca va fi un turneu foarte competitiv. Se pot deja intrevedea o serie de perechi foarte interesante aici, mai ales ca odata cu progresul in cadrul turneului, vom ajunge sa vedem probabil colegi de antrenament luptand unul impotriva celuilalt. Favoritii sunt probabil Eroll Zimmerman si Gokan Saki, care sunt prieteni foarte buni, dar luptatorii Golden Glory au aratat si in trecut ca acest lucru nu ii opreste sa faca spectacol in ring.

MMA

Siyar Bahadurzada
Diego Gonzalez
Tommy Depret
Paul Daley
Roan Carneiro
Shinya Aoki
Nick Thompson
Marius Zaromskis

Evident, cel mai important nume care iese in evidenta este cel al campionului DREAM, Shinya Aoki. Aceasta este o mare lovitura de imagine pentru Golden Glory, si sa speram ca el chiar va lua parte la turneu.

Luptele de MMA vor conta pentru categoria semi-mijlocie, greutatea naturala a majoritatii acestor luptatori. Desigur, ultima incercare a lui Aoki de a lupta la aceasta divizie s-a dovedit dezastruoasa pentru japonez, si nu sunt sigur care e motivatia lui pentru a face acest pas din nou, dar se pot intrevedea cateva lupta foarte interesante - Zaromskis vs Daley sau Aoki vs Thompson.

Daca planurile olandezilor sunt transpuse in realitate, aceasta serie de gale are potentialul de a fi unul dintre cele mai importante momente din kickboxul si MMA-ul european.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA